Nagonka ?
Moderator: Admin
- Andzin-San
- -#Senior Expert

Nagonka ?
Witam !
Chciałbym poinformować , że na forum TT można odnieść wrażenie , że jest jakaś nagonka na użytkowników KMT - jak dla mnie to bardzo nie sprawiedliwe . Temat dotyczy pretensji do głosowania na konkurs ogłoszony przez TT.
Chciałbym poinformować , że na forum TT można odnieść wrażenie , że jest jakaś nagonka na użytkowników KMT - jak dla mnie to bardzo nie sprawiedliwe . Temat dotyczy pretensji do głosowania na konkurs ogłoszony przez TT.
Pozdrawiam !
Andrzej
Andrzej
- artkras
- -#Honorowy Członek Klubu

Fajny komentarztimus pisze:Był czas przywyknąć
Ciekawe na jakie jeszcze numery będzie ich stać
Jestem pełen podziwu za pomysł interpretacji wyników, nigdy by mi to do głowy nie przyszło
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, 12:51 przez artkras, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -
Pozdrawiam
Artur
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -
Pozdrawiam
Artur
-
L1zakZiz
- py1szczak2
- -#Senior Expert

- Przemysław B
- -#Forum Expert

- timus
- -#Admin

Panie i Panowie
Proponuje odizolowywać się od wszystkich prób manipulacji i propagandy. Celem naszego forum jest szerzenie i popularyzowanie wszystkiego co związane jest z naszą pasją.
Ja traktuje naszych jak i użytkowników forum TT jednakowo. Jako osoby o takim samym zainteresowaniu jak ja. Miłośników i zapaleńców. I jest mi obojętne co o mnie sądzą inni. To problem osób które za wszelką cenę chciały by zakłócić spokój i wzajemne relacje.
Czego i Wam wszystkim szczerze życzę
Proponuje odizolowywać się od wszystkich prób manipulacji i propagandy. Celem naszego forum jest szerzenie i popularyzowanie wszystkiego co związane jest z naszą pasją.
Ja traktuje naszych jak i użytkowników forum TT jednakowo. Jako osoby o takim samym zainteresowaniu jak ja. Miłośników i zapaleńców. I jest mi obojętne co o mnie sądzą inni. To problem osób które za wszelką cenę chciały by zakłócić spokój i wzajemne relacje.
Czego i Wam wszystkim szczerze życzę
Marcin.T <')))><
- Andzin-San
- -#Senior Expert

Ja natomiast uważam , że my jako członkowie KMT jesteśmy dyskryminowani przez TTpy1szczak2 pisze:Panowie i Panie nie wiem w jakim celu ciągniecie ten wątek na tym forum stało się - trudno,niech Ci którzy mają ochotę sobie popisać robią to na forum TT zamiast siać zamęt tutaj.
Pozdro.
- przecież to nie pierwszy niemiły incydent z ich strony i myślę , że chociaż niektóre osoby chciałyby wiedzieć jakie jest nastawienie do użytkowników tego forum .
Zastanawia mnie też co kieruje takimi zachowaniami i do głowy przychodzi mi tylko niewygodna konkurencja lub zazdrość .
Myślę , że to przesada - nie należymy chyba do stadionowych hooligan .Przemysław B pisze:
Aż strach przejść przez Kraków w koszulce KMT jeszcze "kosę dostanę"
Pozdrawiam !
Andrzej
Andrzej
- py1szczak2
- -#Senior Expert

Źle mnie zrozumiałeś,zakładając ten wątek podałeś nam konkretną wiadomość każdy zainteresowany może sobie przeczytać co się wydażyło na TT zaglądając w wątek o konkursie.Myślę że tu na forum nie ma sensu tego rozgrzebywać.Andzin-San pisze:
py1szczak2 napisał/a
Panowie i Panie nie wiem w jakim celu ciągniecie ten wątek na tym forum stało się - trudno,niech Ci którzy mają ochotę sobie popisać robią to na forum TT zamiast siać zamęt tutaj.
Pozdro.
Ja natomiast uważam , że my jako członkowie KMT jesteśmy dyskryminowani przez TT
- przecież to nie pierwszy niemiły incydent z ich strony i myślę , że chociaż niektóre osoby chciałyby wiedzieć jakie jest nastawienie do użytkowników tego forum .
Zastanawia mnie też co kieruje takimi zachowaniami i do głowy przychodzi mi tylko niewygodna konkurencja lub zazdrość .
Byłbym zapomniał - Tomek gratuluję wygranej.
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, 20:30 przez py1szczak2, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniek240676
- -#Forum Senior

- janas1970
- -#Senior Expert

- grej
- -#Senior

Wiem, że użyłeś skrótu myślowego, ale biorąc pod uwagą całą sytuację (o której szerzej wypowiadać się nie będę) należałoby bardziej ważyć słowa. O ile mi wiadomo - KMT nikogo nie przycisnął i nie brał udziału w tym "konkursie". Chyba, że czegoś nie wiem?seba691 pisze:tylko że KMT przycisnęło ich trochę do ściany biorąc udział w konkursie
A pomijając wszystko, Tomkowi należą się gratulacje! I na tym chyba skończę udział w tym wątku.
Jarek
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, 20:40 przez grej, łącznie zmieniany 2 razy.