Nagonka ?

Wasze oceny odnośnie forum, propozycje itp.

Moderator: Admin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Andzin-San
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Nagonka ?

Post autor: Andzin-San »

Witam !
Chciałbym poinformować , że na forum TT można odnieść wrażenie , że jest jakaś nagonka na użytkowników KMT - jak dla mnie to bardzo nie sprawiedliwe . Temat dotyczy pretensji do głosowania na konkurs ogłoszony przez TT.
Pozdrawiam !
Andrzej
Awatar użytkownika
timus
-#Admin
-#Admin

Post autor: timus »

Był czas przywyknąć ;)
Marcin.T <')))><
Awatar użytkownika
artkras
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: artkras »

timus pisze:Był czas przywyknąć
Fajny komentarz :mrgreen:
Ciekawe na jakie jeszcze numery będzie ich stać :no: Niesamowite :shock:
Jestem pełen podziwu za pomysł interpretacji wyników, nigdy by mi to do głowy nie przyszło :wink:
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, 12:51 przez artkras, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -

Pozdrawiam
Artur
Awatar użytkownika
Leju
-#Forum Expert
-#Forum Expert

Post autor: Leju »

Nie wiem... ale Ci ludzi w realnym swiecie są spoko - przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Ehh szkoda słów
Kuba
L1zakZiz

Post autor: L1zakZiz »

Widocznie istnieją jakieś żale i tyle. Nie wiem po co dręczyć taki temat. Jakbym wiedział ,że powstanie taka sytuacja nie udzielałbym się i nie miałem na celu stworzenia takiej atmosfery za co przepraszam KMT.
Awatar użytkownika
py1szczak2
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: py1szczak2 »

Panowie i Panie nie wiem w jakim celu ciągniecie ten wątek na tym forum stało się - trudno,niech Ci którzy mają ochotę sobie popisać robią to na forum TT zamiast siać zamęt tutaj.
Pozdro.
"Po mału do celu, Tanganika 540l "

http://klub-tanganika.pl/forum/viewtopi ... WVrnV4s7NF
Awatar użytkownika
Przemysław B
-#Forum Expert
-#Forum Expert

Post autor: Przemysław B »

Witam, mi się cała ta propaganda szczerze przestaje podobać i zostanę wolnym słuchaczem nie reprezentującym żadnej ze stron.

Aż strach przejść przez Kraków w koszulce KMT jeszcze "kosę dostanę" :shock:
Pozdrawiam Przemek B

Obrazek

http://codzienniepomagam.pl/
Awatar użytkownika
timus
-#Admin
-#Admin

Post autor: timus »

Panie i Panowie

Proponuje odizolowywać się od wszystkich prób manipulacji i propagandy. Celem naszego forum jest szerzenie i popularyzowanie wszystkiego co związane jest z naszą pasją.

Ja traktuje naszych jak i użytkowników forum TT jednakowo. Jako osoby o takim samym zainteresowaniu jak ja. Miłośników i zapaleńców. I jest mi obojętne co o mnie sądzą inni. To problem osób które za wszelką cenę chciały by zakłócić spokój i wzajemne relacje.

Czego i Wam wszystkim szczerze życzę ;)
Marcin.T <')))><
Awatar użytkownika
Andzin-San
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: Andzin-San »

py1szczak2 pisze:Panowie i Panie nie wiem w jakim celu ciągniecie ten wątek na tym forum stało się - trudno,niech Ci którzy mają ochotę sobie popisać robią to na forum TT zamiast siać zamęt tutaj.
Pozdro.
Ja natomiast uważam , że my jako członkowie KMT jesteśmy dyskryminowani przez TT
- przecież to nie pierwszy niemiły incydent z ich strony i myślę , że chociaż niektóre osoby chciałyby wiedzieć jakie jest nastawienie do użytkowników tego forum .
Zastanawia mnie też co kieruje takimi zachowaniami i do głowy przychodzi mi tylko niewygodna konkurencja lub zazdrość .
Przemysław B pisze:
Aż strach przejść przez Kraków w koszulce KMT jeszcze "kosę dostanę" :shock:
Myślę , że to przesada - nie należymy chyba do stadionowych hooligan .
Pozdrawiam !
Andrzej
Awatar użytkownika
py1szczak2
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: py1szczak2 »

Andzin-San pisze:

py1szczak2 napisał/a
Panowie i Panie nie wiem w jakim celu ciągniecie ten wątek na tym forum stało się - trudno,niech Ci którzy mają ochotę sobie popisać robią to na forum TT zamiast siać zamęt tutaj.
Pozdro.

Ja natomiast uważam , że my jako członkowie KMT jesteśmy dyskryminowani przez TT
- przecież to nie pierwszy niemiły incydent z ich strony i myślę , że chociaż niektóre osoby chciałyby wiedzieć jakie jest nastawienie do użytkowników tego forum .
Zastanawia mnie też co kieruje takimi zachowaniami i do głowy przychodzi mi tylko niewygodna konkurencja lub zazdrość .
Źle mnie zrozumiałeś,zakładając ten wątek podałeś nam konkretną wiadomość każdy zainteresowany może sobie przeczytać co się wydażyło na TT zaglądając w wątek o konkursie.Myślę że tu na forum nie ma sensu tego rozgrzebywać.

Byłbym zapomniał - Tomek gratuluję wygranej. :yes:
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, 20:30 przez py1szczak2, łącznie zmieniany 1 raz.
"Po mału do celu, Tanganika 540l "

http://klub-tanganika.pl/forum/viewtopi ... WVrnV4s7NF
Awatar użytkownika
maniek240676
-#Forum Senior
-#Forum Senior

Post autor: maniek240676 »

L1zakZiz twoje było najciekawsze powinieneś wygrać ten zestaw :yes:
Awatar użytkownika
janas1970
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: janas1970 »

Witam.Też uważam że kolejny raz admini z TT pokazali się z tej gorszej strony no ale trudno jak ma się forum na wyłączność :no: .Po co organizować konkurs, nagrody jak potem rakiem się z tego wycofać.Żenada :!: :!: :!:
Pozdrawiam
Krzysiek
seba691
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Post autor: seba691 »

Jak na razie to forum TT upada, i coraz mniej się ludzi tam udziela. A konkurs przypuszczam był próbą ratowania forum TT, tylko że KMT przycisnęło ich trochę do ściany biorąc udział w konkursie.
Awatar użytkownika
grej
-#Senior
-#Senior

Post autor: grej »

seba691 pisze:tylko że KMT przycisnęło ich trochę do ściany biorąc udział w konkursie
Wiem, że użyłeś skrótu myślowego, ale biorąc pod uwagą całą sytuację (o której szerzej wypowiadać się nie będę) należałoby bardziej ważyć słowa. O ile mi wiadomo - KMT nikogo nie przycisnął i nie brał udziału w tym "konkursie". Chyba, że czegoś nie wiem?

A pomijając wszystko, Tomkowi należą się gratulacje! I na tym chyba skończę udział w tym wątku.

Jarek
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2010, 20:40 przez grej, łącznie zmieniany 2 razy.
seba691
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Post autor: seba691 »

Oj mała pomyłka miało być że członkowie KMT brali udział w głosowaniu na L1zakZiz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sugestie i uwagi”