rangi uzytkowników

Wasze oceny odnośnie forum, propozycje itp.

Moderator: Admin

Awatar użytkownika
artkras
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: artkras »

Bottom post of the previous page:

Belfegor pisze:Co wiecej jezeli juz to grupa adminow (bo tych tu na peczki )
Belfegor - jad dla mnie wypowiedź Twoja jest ... dopowiedz/dopisz sobie sam, przekroczył bym chyba regulamin, bodajże pkt. 5.
Dziwnym, a właściwie to chyba nie, jest dla mnie to, że z ponad 250 zarejestrowanych osób jak dotąd nikt takich uwag nie czynił - o czym to świadczy to tez sobie sam odpowiedz.
Zaraz po Twojej resjestracji napisałem Ci e-maila, dziękując za fajną wymianę poglądów w temacie lampy UV o ile się nie mylę. Ale jak czytam nieprzeczytanie od 2 dni posty, sprawy służbowe, to zaczynam trochę chyba tego żałować.
Żałować ale i jednocześnie zastanawić się o co Ci tak na prawdę chodzi, dlaczego nie możesz spokojnie wymieniać opini i poglądów, a jeśli np. coś Ci się nie podopba to zaproponuj coś w zamian. Napisaliśmy że jesteśmy otwarci na propozycje. Ale Ty jak na razie tylko krytykujesz, wytyksz błędy, itp itd.
Zapewne ktoś przytoczył by teraz przysłowie - uderz w stół a nożyce się odezwą, a ja napiszę tak: krytyki się nie boimy a wręcz czekamy na nią, czekamy też na propozycje, które będą przedyskutowane, czekamy na ciekawe pomysły które warte byłyby wdrożenia, itd.
Powiedz czym Ty możesz się tej materii pochwalić?
Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale po prostu troszeczku się zirytowałem i musiałem to napisać.
Mam do Ciebie jedynie prośbę żebyś to przemyślał i wyciągnął stosowne wnioski. Prośba moja jest również taka abyś dalej pisał na forum bo twoje posty wnoszą naprawdę dużo, ale zanim klikniesz "wyślij" przeczytaj i przemyśl swoją wypowiedź jeszcze raz.
I na koniec:
Sztuka kreatywnego działania w zespole i tworzenia czegoś to m.in. pójście na pewien kompromis i przyznanie/zgodzenie się ze zdaniem większości.
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -

Pozdrawiam
Artur
Belfegor
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Post autor: Belfegor »

To ze adminow jest na peczki zdziwilo nawet moja zonke.
Dlaczego tak jest nie wiem jesli nie musze, i jak widac ograniczylem sie tylko do stwierdzenia tego faktu ktory nie jest popularny ale prawdziwy.
Wiec Artkras do jasnej cholery co ty mi tu inputujesz?!
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Post autor: rufus »

Belfegor pisze:To ze adminow jest na peczki zdziwilo nawet moja zonke.
Dlaczego tak jest nie wiem jesli nie musze, i jak widac ograniczylem sie tylko do stwierdzenia tego faktu ktory nie jest popularny ale prawdziwy.
Wiec Artkras do jasnej cholery co ty mi tu inputujesz?!

Belfegor
,
wyluzuj :!:
byla potrzeba utworzenia takiej ilosci Adminow i tyle. Nie musisz wiedzec dlaczego, bo jest to zbedna informacja dla ciebie, nie majaca zwiazku z hodowla ryb, a jedynie ze struktura orgaznizacyjna forum. Po co nad tym sie zastanawiac :?: Nie jestesmy pierwszym forum na ktorym jest kilku Adminow.

Prawdziwy jest, bo jest to fakt. Nie majacy nic wspolnego z popularnoscia.
Warto jednak zajac sie czyms bardziej tworczym, czyli zapraszam do uczestnictwa na forum w dzialach tematycznych.
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2009, 13:24 przez rufus, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Belfegor
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Rufus co bys nie mowil to tym razem nie mnie jest potrzebne wyluzowanie i nie ja dorabiam jakies teorie.
Nawet sie nie pytam o przyczyny.
Wiec ta kwestie o wyluzowaniu to tym razem opowiedz komus innemu, pokazac palcem ?

I wy panowie mowicie o otwartosci, cos zaczyna byc to groteskowe.
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Wydaje mi sie jednak ze wiedze o tworzeniu tego forum (co , jak, dlaczego itd), tej strony mam wieksza niz ty, czyli sprawa prosta - ja teorii nie dorabiam. Teorie dorabiaja ci co nie maja wiedzy w tym temacie. Pokazac palcem :?: :wink:

To ze cos zaczyna byc groteskowe, to sie akurat zgadza......... :wink:
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2009, 13:46 przez rufus, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Belfegor
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Ja na mysli mialem Artkrasa a nie Ciebie.
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Tak sie sklada ze w kwestii powstawania strony, forum ma on taka sama wiedza jak ja. Wiele zmian na stronie jest wlasnie za jego przyczyna.
Ale oczywiscie nie chce byc jego adwokatem i niech sam sie wypowie.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Awatar użytkownika
Bernard
-#Forum Expert
-#Forum Expert

Post autor: Bernard »

Obawiam się, że szkoda czasu i wirtualnej przestrzeni na kontynuację tej "dyskusji".

Zostawmy Belfegora - niech sobie liczy adminów i odkrywa tajemnice.
Bernard
Belfegor
-#Forum Junior
-#Forum Junior

I prosze, ja licze i odkrywam.
Ktos jeszcze dorobi mi do "bo tych tu na peczki " jakies kryminalki?
Zapraszam.
october_rust
-#Senior
-#Senior

Post autor: october_rust »

Nie karmić trolli...
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

No coż, prawdziwe archiwum X :wink:, same tajemnice i kryminaly (norlanie jak w "07 zglos sie").

Belfegor,
nie wiem jakie masz doswiadczenie w zoorganizowaniu i prowadzeniu takiej lub podobnej strony, ale to naprawde wymaga sporo poświeconego czasu i ludzi. Pewnych "tajemnic" i "kryminałkow" na pewno nie poznasz i uszanuj to, a szczegolnie prace wszystkich forumowiczow ktorzy tworza to forum. Ale widze ze masz nieodparta chec poznawania tajemnic tego forum. To co mogles poznac juz poznales i tyle.

Zgadzam sie z Bernardem:

".... szkoda czasu i wirtualnej przestrzeni na kontynuację tej "dyskusji"...."
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Awatar użytkownika
timus
-#Admin
-#Admin

Post autor: timus »

Ja się już pogubiłem w tej całej przepychance słownej.

Z niedomówień i nadinterpretacji powstał chaos. I to zbędny chaos :!:

Proponuje odpuścić i skupić się na ciekawszych tematach :lol:
Marcin.T <')))><
Awatar użytkownika
blondas
-#Forum Senior
-#Forum Senior

Post autor: blondas »

Witam:))
Z całym szacunkiem właściwie już powoli się pogubiłem w tej całej dyskusji, tak samo jak wszyscy już od kilku dni śledzę dyskusje i myślę że szkoda czasu na taki "bajer"p.Belfegor
chyba lepiej podyskutowac o naszych podopiecznych :wink:
pozdrawiam Tomek H:)) :wink:
artkras
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: artkras »

Belfegor pisze:Wiec Artkras do jasnej cholery co ty mi tu inputujesz?!
Wow, co za agresja :wink:
Przepraszam, ale ja staram się nie używać takich słów i jesli mógłbym Cię prosic o to samo to z góry serdeczne dzięki.
Poza tym nic Ci nie inputuję i nie mam takiego zamiaru, napisz o co dokładnie Ci chodzi a może postram się wyjaśnić.
Mogę jeszcze jedynie napisać, że nie przyszło by mi w życiu do głowy po zarejestrowaniu się na jakimś innym forum, żeby wnikać i robić jakieś "docinki" m.in. na temat ilości adminów.
Ale chyba faktycznie nie ma co bić tej piany która ciągle opada :wink:
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2009, 22:00 przez artkras, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -

Pozdrawiam
Artur
Awatar użytkownika
tooold
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: tooold »

Belfegor pisze:To ze adminow jest na peczki zdziwilo nawet moja zonke.
jest to prawda i dobrze nam z tym

och Belfegor oczywiście masz rację - tylko nie jestem pewien od ilu sztuk jest już pęczek ....... :mrgreen:
"TooOld": Transforming Organism Optimized for Observation and Logical Destruction
Awatar użytkownika
Fazi64
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: Fazi64 »

tooold pisze:...tylko nie jestem pewien od ilu sztuk jest już pęczek...
Witam,
Za Wikipedia, tak chetnie przez wielu cytowana:
Pęczek - umowna miara stosowana na targowiskach, sklepach warzywnych i w kuchni wobec m.in. naci pietruszki, szczypiorku, koperku, rzodkiewek. W odniesieniu do roślin kwiatowych używa się raczej pojęcia bukiecik (bukiecik konwalii, bukiecik stokrotek).
Wielkość pęczka jest umowna, zazwyczaj przyjęta górna granica to ilość towaru która zawiera się w objęciu kciuka i palca wskazującego jednej dłoni. Na targowiskach pęczki - jako miara towaru - powiązane są gumką-recepturką, sznurkiem, grubszą nitką. W sklepach czasami dodatkowo zapakowane są w przezroczystą folię z tworzywa sztucznego.
:smile: :grin: :lol:
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2009, 22:03 przez Fazi64, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sugestie i uwagi”