Bottom post of the previous page:
Belfegor - jad dla mnie wypowiedź Twoja jest ... dopowiedz/dopisz sobie sam, przekroczył bym chyba regulamin, bodajże pkt. 5.Belfegor pisze:Co wiecej jezeli juz to grupa adminow (bo tych tu na peczki )
Dziwnym, a właściwie to chyba nie, jest dla mnie to, że z ponad 250 zarejestrowanych osób jak dotąd nikt takich uwag nie czynił - o czym to świadczy to tez sobie sam odpowiedz.
Zaraz po Twojej resjestracji napisałem Ci e-maila, dziękując za fajną wymianę poglądów w temacie lampy UV o ile się nie mylę. Ale jak czytam nieprzeczytanie od 2 dni posty, sprawy służbowe, to zaczynam trochę chyba tego żałować.
Żałować ale i jednocześnie zastanawić się o co Ci tak na prawdę chodzi, dlaczego nie możesz spokojnie wymieniać opini i poglądów, a jeśli np. coś Ci się nie podopba to zaproponuj coś w zamian. Napisaliśmy że jesteśmy otwarci na propozycje. Ale Ty jak na razie tylko krytykujesz, wytyksz błędy, itp itd.
Zapewne ktoś przytoczył by teraz przysłowie - uderz w stół a nożyce się odezwą, a ja napiszę tak: krytyki się nie boimy a wręcz czekamy na nią, czekamy też na propozycje, które będą przedyskutowane, czekamy na ciekawe pomysły które warte byłyby wdrożenia, itd.
Powiedz czym Ty możesz się tej materii pochwalić?
Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale po prostu troszeczku się zirytowałem i musiałem to napisać.
Mam do Ciebie jedynie prośbę żebyś to przemyślał i wyciągnął stosowne wnioski. Prośba moja jest również taka abyś dalej pisał na forum bo twoje posty wnoszą naprawdę dużo, ale zanim klikniesz "wyślij" przeczytaj i przemyśl swoją wypowiedź jeszcze raz.
I na koniec:
Sztuka kreatywnego działania w zespole i tworzenia czegoś to m.in. pójście na pewien kompromis i przyznanie/zgodzenie się ze zdaniem większości.