Bottom post of the previous page:
Sprawa dotyczy dużej ilości for, które są atakowane w taki sam sposób i z tych samych kierunków.Logowanie
Moderator: Admin
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt:
- siwy1973
- -#Forum Senior

witam
dziś grzebałem w kompie i wylogowałem się ze strony forum ok. 14-15
po próbie logowania wyświetliło mi komunikat ,że mam zablokowane konto ze wzg. na dużą ilość prób logowania(ale tym razem na str. forum - maila tym razem żadnego nie dostałem)
zalogowałem się w tej chwili , czyli coś koło 17.45 ale dopiero po wysłaniu opcji "zapomniałem hasła"
zalogowało mnie dopiero na nowa hasło ( zmieniłem już na stare po wejściu w profil)
pozdrowił
dziś grzebałem w kompie i wylogowałem się ze strony forum ok. 14-15
po próbie logowania wyświetliło mi komunikat ,że mam zablokowane konto ze wzg. na dużą ilość prób logowania(ale tym razem na str. forum - maila tym razem żadnego nie dostałem)
zalogowałem się w tej chwili , czyli coś koło 17.45 ale dopiero po wysłaniu opcji "zapomniałem hasła"
zalogowało mnie dopiero na nowa hasło ( zmieniłem już na stare po wejściu w profil)
pozdrowił
szkło pod wpływem wody "kurczy" się
-
kbtor
- -#Junior

Witam
Ponownie ktoś próbował wleźć na moje konto
Ponownie ktoś próbował wleźć na moje konto
Witaj kbtor
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (10) na twoje konto, na Klub Miłośników Tanganiki
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Wto 08. Lut, 2011 05:35:01
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.
- rufus
- -#Admin

ja taką informację dostałem tylko raz i na razie mam spokój. Jak do tej pory poza tym nic sie u mnie nie dzieje.seba691 pisze:Wczoraj dostałem już trzeciego takiego maila.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
- siwy1973
- -#Forum Senior

Znów to samo , ktoś ładnie atakuje
Witaj siwy1973
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (10) na twoje konto, na Klub Miłośników Tanganiki
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Sro 16. Lut, 2011 13:21:24
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.
Witaj siwy1973
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Sro 16. Lut, 2011 13:21:24
szkło pod wpływem wody "kurczy" się
- trofek
- -#Junior

Znowu ktoś atakuje
Witaj trofek
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Nie 20. Mar, 2011 23:20:09
Witaj trofek
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Nie 20. Mar, 2011 23:20:09
-
michal12305
- -#Senior