Witam!
Brakuje informaji na temat nieprzeczytanych postów w zakładkach, które mają podkatalogi. Np. W zakładce "zasady doboru..." widać ile jest Nieczytanych tematów i Nieczytanych postów.
Natomiast w zakładce np karmienie choroby chemia nie widać tych wartości.
Rozumiem, że są podkatalogi i informacje tu nie musi być wyświetlana, ale po wejściu w podkatalog np Karmienie powinna być informacja o nieprzeczytanych postach.
Czy taka opcja jest możliwa?
Brak informacji o nieprzeczytanych postach
Moderator: Admin
- winiar
- -#Honorowy Członek Klubu

Brak informacji o nieprzeczytanych postach
Myśl jak ryba, nie jak człowiek
Marek
Marek
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt:
- winiar

Nawet o tym nie wiedziałem
Przejrzałem inny wątek i znalazłem coś takiego

Mam nieprzeczytany jeden post - zgodnie z informacją z "lupki" a dwa posty [ryby po lewej stronie] zaznaczone śa jako nieprzeczytane...
Przejrzałem inny wątek i znalazłem coś takiego

Mam nieprzeczytany jeden post - zgodnie z informacją z "lupki" a dwa posty [ryby po lewej stronie] zaznaczone śa jako nieprzeczytane...
Ostatnio zmieniony 28 października 2010, 16:41 przez winiar, łącznie zmieniany 1 raz.
Marek
Marek
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt:
- winiar

Ok, zgadzam się. Ale nie do końca mi o to chodzi. W zakładce np Inne mam "Nieczytanych tematów 15 Nieczytanych postów 133 "
Jak przejdę do Karmienie, choroby czy chemia nie ma takiej informacji - nawet jak wejdę w podkatalog. Czy możliwe jest aby ta informacja o nieprzeczytanych tematów i postów" była widoczna po prawej stronie pod kolumną "ostatni post"?
Jak przejdę do Karmienie, choroby czy chemia nie ma takiej informacji - nawet jak wejdę w podkatalog. Czy możliwe jest aby ta informacja o nieprzeczytanych tematów i postów" była widoczna po prawej stronie pod kolumną "ostatni post"?
Marek
Marek