znikajace zdjecia
Moderator: Admin
- rufus
- -#Admin

znikajace zdjecia
Mam pytanko.
Odnosze wrazenie ze poznikaly zdjecia z mojego artykulu o trofeusach i kilka fotek ze starszych postwo. Czym to moze byc spowodowane ?
Leszek
Odnosze wrazenie ze poznikaly zdjecia z mojego artykulu o trofeusach i kilka fotek ze starszych postwo. Czym to moze byc spowodowane ?
Leszek
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
- Przemysław B
- -#Forum Expert

- rufus
- -#Admin

No wlasnie, ale w artykulach zdjecia wklejal Radek i tam tez ich nie ma.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
-
Góralka
- -#Junior

- rufus
- -#Admin

Kurcze tyle fotek poszlo..................
. I co ja mam teraz biedny zrobic, nic tylko plakac a tyle sie ich staralem sie wklejac 
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2010, 23:14 przez rufus, łącznie zmieniany 1 raz.
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt: