- rufus
- -#Admin

Jurku u mnie posty nieprzeczytane podswietlaja sie na pomaranczowo.
Jezeli chodzi o pisanie postów i podglad innych postow w temacie, u mnie jest male okienko na tej samej stronie (na samym dole) co temat i moge pisac z podgladem.
Okno nosi nazwe chyba "Szybka odpowiedz".
Wiem ze dzisiaj Site Admin cos zmieniał i tylko on. Ja na penwno nie grzebie bo sie nieznam.
Mialem problem z podkategoriami w Albumie ale juz to opanowalem.
Jezeli chodzi o pisanie postów i podglad innych postow w temacie, u mnie jest male okienko na tej samej stronie (na samym dole) co temat i moge pisac z podgladem.
Okno nosi nazwe chyba "Szybka odpowiedz".
Wiem ze dzisiaj Site Admin cos zmieniał i tylko on. Ja na penwno nie grzebie bo sie nieznam.
Mialem problem z podkategoriami w Albumie ale juz to opanowalem.
- rufus
- -#Admin

Problem zegara jest znany z tego co wiem, wczoraj bylo jeszcze inaczej.
Jak widać wszystko powoli sie dociera
Jak widać wszystko powoli sie dociera
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt:
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt:
- py1szczak2
- -#Senior Expert

Dlaczego pisząc nową wypowiedź do zamieszczonego już postu gdzie ostatnia odpowiedź jest moja post ten nie aktualizuje się do obecnej daty tylko dodaje nową treść do poprzedniej np. http://klub-tanganika.pl/forum/viewtopic.php?t=47
Piotr
Piotr
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 1970, 01:00 przez py1szczak2, łącznie zmieniany 1 raz.
- py1szczak2
- -#Senior Expert

- Bernard
- -#Forum Expert

Czy jest możliwość, aby pisząc kolejny post nie "wklejał się" on automatycznie do okna z poprzednim postem? Mam na myśli sytuację, gdy pomiędzy dwoma postami jednej osoby nie ma postu kogoś innego. Dopisując do tego postu kolejne wypowiedzi, na stronie głównej nie pojawia się informacja o nowym poście i cały czas datą ostatniego postu jest data nieaktualna...
Bernard
- Admin
- -#Site Admin

- Kontakt: