rangi uzytkowników

Wasze oceny odnośnie forum, propozycje itp.

Moderator: Admin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tooold
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

rangi uzytkowników

Post autor: tooold »

Moim zdaniem powinien Admin zmienić coś, aby po dopieru około 100 postach ranga użytkownika się zmieniała na "senior" a nie jak jest w tej chwili po 30 postach.
"TooOld": Transforming Organism Optimized for Observation and Logical Destruction
Awatar użytkownika
Admin
-#Site Admin
-#Site Admin
Kontakt:

Post autor: Admin »

Obecne rangi to:
Junior < 20
Forum Junior > 20
Senior > 50
Forum Senior > 100
Junior Expert > 200
Expert > 400
Senior Expert > 800
Forum Expert > 1600
Awatar użytkownika
tooold
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

ok, dzięki - to pisałem ja "junior ekspert" :oops:
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2008, 19:40 przez tooold, łącznie zmieniany 1 raz.
"TooOld": Transforming Organism Optimized for Observation and Logical Destruction
robciuw
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

Re: rangi uzytkowników

Post autor: robciuw »

tooold pisze:aby po dopieru około 100 postach ranga użytkownika się zmieniała na "senior" a nie jak jest w tej chwili po 30 postach.
KKK a jakie to ma niby znacznie ?, akurat nie sadze, aby Tobie szczegolnie zalezalo,
ze masz obok siebie oznaczenie "super seniora "

nie ilosc a jakosc :-) bo zaraz beda wyscigi o nagrode "seniora" w postach nic oporcz rankingu nie wnoszacych
Awatar użytkownika
Bernard
-#Forum Expert
-#Forum Expert

Post autor: Bernard »

co prawda to prawda :)
Bernard
Awatar użytkownika
tooold
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Re: rangi uzytkowników

robciuw pisze:
tooold pisze:aby po dopieru około 100 postach ranga użytkownika się zmieniała na "senior" a nie jak jest w tej chwili po 30 postach.
KKK a jakie to ma niby znacznie ?, akurat nie sadze, aby Tobie szczegolnie zalezalo,
ze masz obok siebie oznaczenie "super seniora "

nie ilosc a jakosc :-) bo zaraz beda wyscigi o nagrode "seniora" w postach nic oporcz rankingu nie wnoszacych
robciu mi nie zależy ale wszedłem wczoraj , czytam sobie i patrzę na czyjąś wypowiedź - patrzę dalej to jego 30 post i już ma rangę seniora , ja to puszczam mimo, ale inny początkujący użytkownik może automatycznie zrozumieć że ma do czynienia z kimś zaawansowanym , a tak chyba nie jest....
Awatar użytkownika
Bernard
-#Forum Expert
-#Forum Expert

Post autor: Bernard »

i to też prawda :)
W swoim czasie miałem dokładnie takie odczucie. Poza tym kolejność: junior, senior, junior ekspert jest nieco zaskakująca (o czym niegdyś pisałem, gdy okazało się, że nie jestem już seniorem, lecz na powrót juniorem, ale już ekspertem :)
Bernard
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Post autor: rufus »

A tak zartobliwie moze przyjac kategorie pilkarskie: trampkarze, mlodzicy, juniorzy, junior starszy, senior :wink: .

A tak na powazne moim zdniem jest to jakis wyznacznik pracy poszczegolnych forumowiczow na forum, do tego dochodzi kategoria "Pomogl". Tez uwazam ze ten junior troche szybko stawal sie juniorem . Dla aktywnego i chcacego sie dzielic wiedza wyzsze stopnie to moment. Zgada sie ze ze wiedza jes rownie wazna, a nie tylko nazwa. Na pwno dojdziemy do jakiego porozumienia
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Luna
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: Luna »

rufus pisze:Dla aktywnego i chcacego sie dzielic wiedza
stopień nie ma znaczenia
Luna/Ewa

Nie ma większej zarazy, niż rozkosz zmysłowa, dana ludziom przez naturę.
Awatar użytkownika
blondas
-#Forum Senior
-#Forum Senior

Post autor: blondas »

Witam:))
Zgadzam sie że stopień nie powinien miec tu aż takiego znaczenia :!:
Najważniejsze to że możemy podzielic się swoimi spostrzeżeniami,
doświadczeniem i wiedzą :smile:
a stopnie....no cóz jak dla mnie liczy się człowiek (tytuły są tylko na papierach...!)
pozdrawiam Tomek H:))
tooold
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

eR pisze:Obecne rangi to:
Junior < 20
Forum Junior > 20
Senior > 50
Forum Senior > 100
Junior Expert > 200
Expert > 400
Senior Expert > 800
Forum Expert > 1600
ja mam takie propozycje:

młodszy akwarysta
akwarysta
starszy akwarysta
starszy akwarysta sztabowy....... etc :mrgreen:
Awatar użytkownika
Fazi64
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: Fazi64 »

tooold pisze:...ja mam takie propozycje...
Witam,
Komandorze Koenig - sluszna racja :smile: :grin: :lol: :wink:
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Belfegor
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Post autor: Belfegor »

Toold ma racje.
Te rangi moga zmylic.

Co wiecej jezeli juz to grupa adminow (bo tych tu na peczki :grin: ) powinna sama nadawac rangi te ktore proponuje zamiennie Toold.
Wowczas i beda i beda w zgodzie z tym co informuja.
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Post autor: rufus »

Belfegor pisze: Te rangi moga zmylic.

Co wiecej jezeli juz to grupa adminow (bo tych tu na peczki :grin: ) powinna sama nadawac rangi te ktore proponuje zamiennie Toold.
Wowczas i beda i beda w zgodzie z tym co informuja.
Mnie jakos nie myla, bo nie o to chodzi. Nie wiem tez w czym mialyby mylic :?: Sa jedynie umownym wyznacznikiem aktywnosci/uczestnictwa danego forumowicza na forum. Nie ma co z tego robic sensacji :grin: Ja czytam posty danego uczestnika, a nie jego "range".

Belfegor,
jezeli nie masz wiedzy dlaczego jest taki podzial i ilość Adminow na forum, jak to okresliles "jest ich na peczki" to prosze nie wypowiadaj sie w tym temacie. Z kilku przyczyn sa takie potrzeby i tyle, a nie inne.
Zakceptuj to lub nie twoja sprawa, ale komentarz w tej kwestii zostaw dla siebie, za co z góry dziekuje :grin:
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2009, 11:33 przez rufus, łącznie zmieniany 4 razy.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Awatar użytkownika
artkras
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: artkras »

Belfegor pisze:Co wiecej jezeli juz to grupa adminow (bo tych tu na peczki )
Belfegor - jad dla mnie wypowiedź Twoja jest ... dopowiedz/dopisz sobie sam, przekroczył bym chyba regulamin, bodajże pkt. 5.
Dziwnym, a właściwie to chyba nie, jest dla mnie to, że z ponad 250 zarejestrowanych osób jak dotąd nikt takich uwag nie czynił - o czym to świadczy to tez sobie sam odpowiedz.
Zaraz po Twojej resjestracji napisałem Ci e-maila, dziękując za fajną wymianę poglądów w temacie lampy UV o ile się nie mylę. Ale jak czytam nieprzeczytanie od 2 dni posty, sprawy służbowe, to zaczynam trochę chyba tego żałować.
Żałować ale i jednocześnie zastanawić się o co Ci tak na prawdę chodzi, dlaczego nie możesz spokojnie wymieniać opini i poglądów, a jeśli np. coś Ci się nie podopba to zaproponuj coś w zamian. Napisaliśmy że jesteśmy otwarci na propozycje. Ale Ty jak na razie tylko krytykujesz, wytyksz błędy, itp itd.
Zapewne ktoś przytoczył by teraz przysłowie - uderz w stół a nożyce się odezwą, a ja napiszę tak: krytyki się nie boimy a wręcz czekamy na nią, czekamy też na propozycje, które będą przedyskutowane, czekamy na ciekawe pomysły które warte byłyby wdrożenia, itd.
Powiedz czym Ty możesz się tej materii pochwalić?
Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale po prostu troszeczku się zirytowałem i musiałem to napisać.
Mam do Ciebie jedynie prośbę żebyś to przemyślał i wyciągnął stosowne wnioski. Prośba moja jest również taka abyś dalej pisał na forum bo twoje posty wnoszą naprawdę dużo, ale zanim klikniesz "wyślij" przeczytaj i przemyśl swoją wypowiedź jeszcze raz.
I na koniec:
Sztuka kreatywnego działania w zespole i tworzenia czegoś to m.in. pójście na pewien kompromis i przyznanie/zgodzenie się ze zdaniem większości.
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -

Pozdrawiam
Artur
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sugestie i uwagi”