Zdjecia umieszczaloby sie na zewnetrznych serwerach zeby nie obciazac zbytnio pojemnosci forum
Galeria zbiornikow
Moderator: Admin
- Maximus
- -#Forum Junior

Galeria zbiornikow
Przyszlo mi do glowy czy nie byloby fajnym pomyslem zrobic na forum jakis dzial w ktorym uzytkownicy prezentowaliby swoje akwaria
. Kazdy moglby sie pochwalic zdjeciem jak ma urzadzony swoj baniak a dla wielu np. mnie byloby fajnie zobaczyc jak prezentuja sie akwaria pasjonatow
Zdjecia umieszczaloby sie na zewnetrznych serwerach zeby nie obciazac zbytnio pojemnosci forum
- Przemysław B
- -#Forum Expert

- artkras
- -#Honorowy Członek Klubu

Pomyślimy, chwilowo nasz niezastąpiony admin jest zajęty w pracach komisjiWyborny pisze:Myślę że administrator mógłby spokojnie dodać w HYDE PARK dział galerie nie tylko z akwariami o tanganice
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -
Pozdrawiam
Artur
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -
Pozdrawiam
Artur
-
_cezary_
- -#Senior

- Kontakt:
Dla chcącego nic trudnego, jeśli ktoś bym miał ochotę zaprezentować swój zbiornik w albumie to by już to dawno zrobił.
Można by zrobić podstronę na serwisie KMT gdzie by można było prezentować swoje zbiorniki z krótkim opisem i galerią. Fotki o odp. roz. , dane o zbiorniku, opis itp. by się wysyłało do admina... albo też jako artykuł, który by był umieszczany w sekcji "nasz zbiorniki"
Można by zrobić podstronę na serwisie KMT gdzie by można było prezentować swoje zbiorniki z krótkim opisem i galerią. Fotki o odp. roz. , dane o zbiorniku, opis itp. by się wysyłało do admina... albo też jako artykuł, który by był umieszczany w sekcji "nasz zbiorniki"
Ostatnio zmieniony 18 września 2008, 07:55 przez _cezary_, łącznie zmieniany 1 raz.
"Na dystansie 1 mili biegacz wykonuje ca.1175 kroków, siła reakcji podłoża odpowiada 250-300% masy ciała. Jeżeli przyjmiemy tę dolną granicę okaże się, że na każdą stopę w czasie pokonywania 1 mili przypada obciążenie równe 110 tonom!" - G.Sadowski
- timus
- -#Admin

- Przemysław B
- -#Forum Expert

-
_cezary_
- -#Senior

- Kontakt:
Ja sobie to tak wyobrażałem... ale co tam:)
http://aqualublin.net/artykuly/krewetkarium_ktosiek.php
http://aqualublin.net/artykuly/krewetkarium_ktosiek.php
"Na dystansie 1 mili biegacz wykonuje ca.1175 kroków, siła reakcji podłoża odpowiada 250-300% masy ciała. Jeżeli przyjmiemy tę dolną granicę okaże się, że na każdą stopę w czasie pokonywania 1 mili przypada obciążenie równe 110 tonom!" - G.Sadowski