Witam:))
Prosze może ktoś z was mi pomoże i wytłumaczy jak kozystac z tego programu (image shack-hosting) żeby ładne foty wrzucać
pozdrawiam Tomasz H:))
Witam:))
Nauczyłem się wklejać jak zauważyliście zdjęcia z programu Image Shack-Hosting a raczej linki a chciałbym bezpośrednio zdjęcia tak jak większośc forumowiczów proszę co mam zrobic aby to zadziałało??
pozdrawiam Tomek H:))
Wklejaj skopiowany drugi od gory adres ktory ci sie wyslwietla po zaladowaniu. Tam wyswietlaja sie chyba 4 adresy koljeno, ja wklejam ten drugi.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz
Witam,
A ja proponuje wszystkim, korzystajacym z hostingu ImageShack krotka rejestracje w systemie. Daje to wiele dodatkowych mozliwosci i sposobow zamieszczania fotek na forach itp.
Prawdopodobnie nie był odpowiedni rozmiar co do wymogów forum bynajmniej ja sam nie mogłem też wrzucić tak jak zawsze tylko dałem linki ale dziś je zmienię na zdjęcia w innym rozmiarze.