Nagonka ?

Wasze oceny odnośnie forum, propozycje itp.

Moderator: Admin

seba691
-#Forum Junior
-#Forum Junior

Post autor: seba691 »

Bottom post of the previous page:

Oj mała pomyłka miało być że członkowie KMT brali udział w głosowaniu na L1zakZiz.
kasanga
-#Forum Senior
-#Forum Senior

Post autor: kasanga »

Witam

Jesli uwazam ze cos jest nieuczciwe ,niewlasciwe itp itd nie biore w tym udziału .
Jak dla mnie to jedyna skuteczna metoda
Szkoda czasu, klawiatury na te negatywne bzdury

Pozdrawiam
Luna
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: Luna »

Na TT wchodzę niezmiernie rzadko. To co przeczytałam zgarbiło mnie.
I tylko z czystej ciekawości przeczytam prace. Nie ważne kto pisał, myślę, że warto przeczytać choćby dla samej pracy autorów.

A tak z sąsiedniej beczki. Czy realnym jest, że nie można odzyskać hasła na TT, czy tylko mnie została ta możliwość odmówiona?
Luna/Ewa

Nie ma większej zarazy, niż rozkosz zmysłowa, dana ludziom przez naturę.
Awatar użytkownika
Bernard
-#Forum Expert
-#Forum Expert

Post autor: Bernard »

Luna pisze:Czy realnym jest, że nie można odzyskać hasła na TT, czy tylko mnie została ta możliwość odmówiona?
Wydaje mi się, że tak. Ja miałem ten problem ponad 2 lata temu i też był z tym kłopot. Na szczęście sobie przypomniałem.
Bernard
Awatar użytkownika
janas1970
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: janas1970 »

Czyli car i caryca M........cy rządzą .Szkoda że mają tak chore podejście do naszej wspólnej pasji i tak negatywne podejście do naszego forum no i naszych członków.Naprawdę ich nie rozumie :?:

Krzysiek
Pozdrawiam
Krzysiek
Awatar użytkownika
maniek240676
-#Forum Senior
-#Forum Senior

Post autor: maniek240676 »

Ej, tam olać to u nich już cisza na ten temat. Powiem szczerze nie wiedziałem o tym konkursie, gdybym wiedział to głosowałbym tak jak wy. tak swoją drogą to całe to zamieszanie spowodowało że zacząłem czytać ich forum :yes: nadmienie że kilka tematów mnie zaciekawiło :grin:
kasanga
-#Forum Senior
-#Forum Senior

Post autor: kasanga »

No i zajrzałem na w/w forum
No i przeczytałem wszystko w tym temacie
Po przeczytaniu podsumowania adminow TT rece ,szczeka i cala reszta członkow opadła mi z głosnym szelestem
To dowodzi tego co napisałem wczesniej ze Nie warto brac w tym udziału czego sobie i Wam zycze
Jak dla mnie to tyle w tym temacie

Pozdrawiam i zycze OPTYMIZMU :mrgreen:
robsoniks
-#Forum Senior
-#Forum Senior
Kontakt:

Post autor: robsoniks »

no i wyszło szydło z worka :roll: też przeczytałem i przynajmniej wszyscy wiemy gdzie diabeł siedzi,żal ich :no:
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2010, 14:03 przez robsoniks, łącznie zmieniany 1 raz.
Cuda nie dzieją się wbrew naturze,
lecz wbrew temu,co wiemy o przyrodzie.
św.Augustyn

pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Post autor: rufus »

Hmm, rece opadaja.
Odgrzewanie kotletów z przeszlosci. Mnie akurat nie zdziwilio to co napisali poniewaz w tamta "przeszlosc" bylem po czesci zamieszany. Szkoda tylko ze operuje sie ogolnikami, ktore dla osob nie znajacych ówczesnego klimatu mogą mieć obecnie rożne odczucia. Admini TT nie zastonowili sie, jak widze, do tej pory nad tym ze traktowali ludzi przedmiotowo - wyrobników do robienia szumu dla celow TT (hi, dziwne ale do tej pory jestem tam na pierwszym miejscu w statystykach), a teraz sugeruja jakas dziwną nagonke na forum TT. Jeszcze tak niedawno, bo dwa lata temu, slyszalem o tworzeniu historii polskiej akwarystyki przez TT. Jezeli w ten sposob ma sie ona tworzyc to ja nie chce brac w tym udzialu, co zreszta robie nie odpisujac na takie "dziwne" dosc szybko zamykane po raz kolejny tematy. To jest sposob na zmykanie ludziom swobody wypowiedzi. Sami wywoluja temat, a pozniej go zamykaja jak widza co sie dzieje = nie idzie po ich mysli. Ogladajac czasami forum TT widze ze historia lubi sie powtarzać.

Mysle ze nalezy dac sobie spokoj z ta sytuacja, przyjac ze to taki styl i zajac sie akwarystyka w tym lepszym znaczeniu.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2010, 07:07 przez rufus, łącznie zmieniany 2 razy.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Awatar użytkownika
timus
-#Admin
-#Admin

Post autor: timus »

Pięknie to ująłeś Leszku :yes:
Marcin.T <')))><
Awatar użytkownika
rufus
-#Admin
-#Admin

Post autor: rufus »

Dodam jeszcze tylko ze całą tą "energię" którą wykorzystują admini TT na szukanie dziwnych podtekstów, spisków, złośliwości wśród innych, czasami wybranych ludzi w stosunku do ich firmy i forum można spokojnie wykorzystać na rzeczywiste propagowanie akwarystyki w dobrym tego słowa znaczeniu w szerszym zakresie, a nie tylko skupiając się na jednym miejscu i dlaczego jest to Kraków :razz: , a tyle jest imprez akwarystycznych przez caly rok :grin:. Widac to np. po fotorelacjach Kocana. Nie wspomne o Projekcie Tanganika który jest przypisywany forum i firmie TT. Nie wiem czy ten projekt jeszcze funkcjonuje :roll: :razz:
Szukanie dymu jak widać nie przynosi efektów, a tylko jątrzenie i jakieś dziwne sytuacje. Robi sie to dosc nudne i nic nie wnosi budujacego do rozmowy o hodowli ryb.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2010, 09:19 przez rufus, łącznie zmieniany 2 razy.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz

Pozdrawiam - Leszek
Awatar użytkownika
Andzin-San
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: Andzin-San »

Bardzo trafne uwagi Leszek - zgadzam się z Tobą całkowicie .
Pozdrawiam !
Andrzej
Luna
-#Senior Expert
-#Senior Expert

Post autor: Luna »

Dodałabym coś jeszcze, ale nie ma sensu. Leszku masz absolutna rację w szczegółach i ogółach.
Luna/Ewa

Nie ma większej zarazy, niż rozkosz zmysłowa, dana ludziom przez naturę.
Awatar użytkownika
artkras
-#Honorowy Członek Klubu
-#Honorowy Członek Klubu

Post autor: artkras »

Nie sposób nie zgodzić się z Leszkiem :yes:
Ponadto nie zrozumiałe jest dla mnie, dlaczego przy tym posądzeniu KMT o manipulacje konkursowe, wyciąga się sprawę rozłamu i odejścia pewnej grupy osób z TT. Zupełnie nie widzę związku :shock: Z wypowiedzi adminów TT wynika, może nie bezpośrednio ale gdzieś tam między wierszami, że to właśnie owa grupa osób jest wszystkiemu winna :mrgreen:
Ja wiem o swoich przyczynach odejścia i jeśli będzie potrzeba jestem gotów do wymiany poglądów - bo widzę, że wg "niektórych" winę za rozłam ponosi cały świat z KMT na czele. A może czas najwyższy zrobić własny rachunek sumienia :wink:
Kwestii zamykania tematów i nie dania możliwości wypowiedzenia się drugiej stronie nie komentuję, albo skomentuję :no:
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -

Pozdrawiam
Artur
robsoniks
-#Forum Senior
-#Forum Senior
Kontakt:

Post autor: robsoniks »

zamykanie tematów to jedno a usuwanie naszych wypowiedzi bo nie pasują adminom to drugie,a potem
mogą pisać różne głupie teksty bo oczywiście nikt nie jest w stanie wyrobić jakiegoś zdania skoro brakuje w postach tekstów :roll:
Cuda nie dzieją się wbrew naturze,
lecz wbrew temu,co wiemy o przyrodzie.
św.Augustyn

pozdrawiam Robert
nechor
-#Junior
-#Junior

Post autor: nechor »

Dla mnie sytuacja jest jak w polityce. Rozpamietywanie i rozliczanie przeszlosci ciagnace sie w nieskonczonosc przez dwie sklocone strony. Ktos musi przestac to robic, zaczac to ignorowac, bo inaczej czas na normalna dyskusje bedzie tracony nadal...

Ja tam nie znam Waszej (uklon w strone gospodarzy forow) przeszlosci, jestem zapisany na oba fora i na obu pisze/czytam posty z przyjemnoscia. Tu moze udzielam sie mniej, ale to dlatego ze TT znalazlem wczesniej i po prostu sie przyzwyczailem. Nie wnikajac w konflikty na obu forach sa ludzie znajacy sie na rybach a mi wlasnie o to chodzi - o dyskusje z ludzmi obcykanymi w temacie, wypowiadajacymi sie na poziomie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sugestie i uwagi”