na święta zawitał do mnie nowy gatunek "śledzi" z Tanganiki, a mianowicie Cyprichromis microlepidotus Black Kiriza. Ryby przyjechały z firmy Tan - Mal Pani Moniki Wisz. Ryby są już wyrośnięte, ale chyba jeszcze to nie koniec wybarwiania
Cyprichromis microlepidotus Black Kiriza
Moderator: maciek897
- rufus
- -#Admin

Cyprichromis microlepidotus Black Kiriza
Witam,
na święta zawitał do mnie nowy gatunek "śledzi" z Tanganiki, a mianowicie Cyprichromis microlepidotus Black Kiriza. Ryby przyjechały z firmy Tan - Mal Pani Moniki Wisz. Ryby są już wyrośnięte, ale chyba jeszcze to nie koniec wybarwiania
. Je…Zaloguj/Zarejestruj się aby czytać dalej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Są trzy sposoby zdobywania mądrości. Pierwszy to refleksja - to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie -jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie - najbardziej gorzki ze wszystkich.
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
~ Konfucjusz
Pozdrawiam - Leszek
Ten temat ma 5 odpowiedzi
Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem i być zalogowanym, aby zobaczyć odpowiedzi w tym temacie.
Zarejestruj się Zaloguj się