Aby korzystać z pełnej zawartości FORUM należy się zarejestrować, można to zrobić TUTAJ.
To okienko jest widoczne tylko dla niezarejestrowanych lub niezalogowanych użytkowników!
Klub Miłośników Tanganiki Strona Główna

KRS 0000333953
REGON 142208970
NIP 525-248-20-01

FB

Klub Miłośników Tanganiki
Forum dla pasjonatów ryb z jeziora Tanganika

RegulaminRegulaminFAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  GaleriaGaleria  DownloadDownload
 Ogłoszenie 

"Chcesz mieć udział w rozwoju i kształcie KMT, otrzymywać rabaty u partnerów Klubu?....." Zapraszamy do grona klubowiczów.
Wystarczy wypełnić deklarację członkowską ! Szczegóły znajdziesz w tym linku.
Zapraszamy wszystkich chętnych.

Poprzedni temat «» Następny temat
Taptalk
Autor Wiadomość
mcc


Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 283
Wysłany: 22 Kwietnia 2015, 13:21   Taptalk

Probuje sie podlaczyc z uporem maniaka przez taptalka do forum. Czy w ogole to mozliwe?

Pzw,
MCC
 
     
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   74%   26/35
Admin Site



Dołączył: 27 Mar 2008
Posty: 302
Wysłany: 23 Kwietnia 2015, 10:38   

Silnik forum (phpBB by Przemo) na którym działa forum, nie obsługuje Tapatalk.
 
     
Poziom: 16 HP   0%   0/556
   MP   100%   265/265
   EXP   25%   10/39
mcc


Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 283
Wysłany: 30 Kwietnia 2015, 18:23   

tak msylalem. dzieki...

Pzw,
MCC
 
     
Poziom: 15 HP   0%   0/488
   MP   100%   233/233
   EXP   74%   26/35
fliCk 



Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 07 Sty 2015
Posty: 52
Skąd: Swarzędz
Wysłany: 20 Lipca 2015, 17:33   

Admin Site napisał/a
Silnik forum (phpBB by Przemo) na którym działa forum, nie obsługuje Tapatalk.


https://tapatalk.com/download_phpbb.php

jest wtyczka do phpBB
fajnie jak by dało się korzystać z forum przez tapatalk ;)
_________________
telmatochromis vittatus shell F1 / Neolamprologus brevis Chaitika WF / paracyprichromis nigripinnis Chaitika F1
 
     
Poziom: 6 HP   0%   0/104
   MP   100%   49/49
   EXP   7%   1/14
Admin Site



Dołączył: 27 Mar 2008
Posty: 302
Wysłany: 20 Lipca 2015, 21:00   

To jest wtyczka do phpBB 3.x.x
 
     
Poziom: 16 HP   0%   0/556
   MP   100%   265/265
   EXP   25%   10/39
krzysiek_ci 


Wiek: 34
Dołączył: 26 Sie 2015
Posty: 1
Wysłany: 8 Listopada 2015, 20:02   

Czy coś się ruszyło w tej sprawie ? Ktoś z rady forum zainteresował się tym problemem ? Nie ukrywam że Tapatalk ułatwia życie :) Żyjemy w czasach mobilnych i braku czasu :/
 
     
Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
thaz 


Wiek: 38
Dołączył: 04 Paź 2015
Posty: 16
Skąd: Białystok
Wysłany: 27 Grudnia 2015, 14:39   

Dopisuję się - brakuje mi Was w moim Tapatalku
a wchodzenie ze smartfona tutaj to istna mordęga.
 
     
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   75%   6/8
marian65 



Pomógł: 58 razy
Wiek: 54
Dołączył: 06 Lut 2010
Posty: 2609
Skąd: Rytro, Małopolskie
Wysłany: 27 Grudnia 2015, 14:46   

Niestety na phpbb2 nie da się nic zrobić, :sad: tylko na phpbb3
_________________
Tanganika 16 zbiorników :shock: prawie 3000 l
Marian. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez marian65 27 Grudnia 2015, 15:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Poziom: 40 HP   8%   401/5017
   MP   100%   2395/2395
   EXP   88%   148/168
Szarooka 



Pomogła: 43 razy
Wiek: 39
Dołączyła: 26 Paź 2009
Posty: 3090
Skąd: małopolska Podchybie
Wysłany: 27 Grudnia 2015, 15:05   

thaz napisał/a
a wchodzenie ze smartfona tutaj to istna mordęga.


A na czym polega ta mordęga, bo również bywam na forum poprzez swój tel i nie zauważam żadnych utrudnień :roll:
_________________
Pozdrawiam
Joanna
 
     
Poziom: 43 HP   9%   553/6154
   MP   100%   2938/2938
   EXP   50%   98/195
thaz 


Wiek: 38
Dołączył: 04 Paź 2015
Posty: 16
Skąd: Białystok
Wysłany: 28 Grudnia 2015, 09:20   

Problem? :) No głównie na tym - załącznik.
Ta wersja phpBB nie jest responsywna, wyświetla się jak na komputerz,
co wg mnie jest masakrą w dzisiejszych czasach.

I nie to że się czepiam - chcę pomóc, zrobicie jak chcecie ;)

android-phone-color.jpg
Plik ściągnięto 593 raz(y) 84,65 KB

 
     
Poziom: 2 HP   0%   0/30
   MP   100%   14/14
   EXP   75%   6/8
sbc



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 13 Lut 2015
Posty: 175
Wysłany: 22 Lutego 2016, 22:22   

Da się przekonwertowac phpbb modyfikowane przez przemo do phpbb3, tylko trzeba trochę podłubać...
 
     
Poziom: 12 HP   1%   3/319
   MP   100%   152/152
   EXP   29%   8/27
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja do druku
Dodaj temat do ulubionych

Skocz do:  

 


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 18